TÜBİTAK Yazılım ve Biyoloji Alanında İlimizi Bilim Sanat Merkezi Öğrencilerimiz Temsil Edecek

Genel Karabük
Paylaş ;

Karabük Bilim Sanat Merkezi Tübitak 2204_B Ortaokul ögrencileri Araştırma Projelerinde Yazılım ve Biyoloji alanında e-FTU App Felç Erken Tanılama Uygulaması ve Hidroponik Ortamda Fide Sepeti Derinliğinin Lactuca Sativa Bitki Gelişimine Etkisi isimli projelerle Ankara’da 28-31 Mart tarihleri arasında İlimizi temsil edecek.

Bilim Sanat Merkezi Okul Müdürü Seçil ARAŞKAL, Tübitak 2204_B Ortaokul projesi kapsamında Ankara Bölge sergisinde temsil edecek Bilim Sanat Merkezi öğrencileri, Köksal ŞENGÜN, Ömer AKHAN, Sarp NEMLİOĞLU ve danışman öğretmenler Hanife KILIÇ ve Ahmet Nusret ÖZALP, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ’ı ziyaret ederek proje hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Şube Müdürü Abdulbaki İNCE’ nin de hazır bulunduğu ziyarette yapmış oldukları başarılı projelerinden ötürü okul müdürünü, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ konuşmasında;

 “Karabük Bilim Sanat Merkezi başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Güçlü bir ekibiniz var ve işlerinizi büyük bir özveri ve titizlikle yapıyorsunuz. Bu anlamda Bilim Sanat Merkezi idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bilim Sanat Merkezimizde fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları, resim ve müzik sınıfları, teknoloji tasarım, bilişim, mekatronik, robotik kodlama, dijital tasarım ve animasyon, akıl ve zekâ oyunları atölyelerinin olması öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve bilimsel gelişmelerine büyük katkı sağlamaktadır. İmkânlarımız çok geniş. Bu imkânları en iyi şekilde değerlendirdiğiniz için ulusal ve uluslararası alandan büyük başarılara imza atıyorsunuz. Bu bağlamda eğitim politikamızın ana hedefi olan okuyan, analiz edebilen, düşünen, üreten ve keşfeden bir nesil yetiştirme yolunda istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz. Ve bununda meyvelerini gerek ulusal ve uluslararası proje ve yarışmalarda meyvelerini topluyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

İl Millî Eğitim Müdürü  Nevzat AKBAŞ, konuşmasının ardından proje yürütücüsü öğrencilere hediye takdim ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.  

Tagged

1 thought on “TÜBİTAK Yazılım ve Biyoloji Alanında İlimizi Bilim Sanat Merkezi Öğrencilerimiz Temsil Edecek

  1. BİLİM VE SANAT MERKEZİ öğretmen kadrosu gerçekten çok başarılı. Öğretmenlerimizin HAK’kı ödenmez.
    Böyle bir kadro ile SAFRANBOLU’YA DA BİLİM VE SANAT MERKEZİ istiyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir