Vekillerimiz Müjdeyi Verdi. Sağlık İçin Yeni Ödenek Hayırlı Olsun

Genel Karabük
Paylaş ;

İlimizde sağlık alanında yatırımlara devam ediliyor. Vekillerimiz Sayın Niyazi GÜNEŞ ve Sayın Cumhur ÜNAL beyin üstün gayretleriyle şehrimizde sağlığa ayrılan ödenekler halkımızın sağlık hizmetinden daha etkin ve verimli faydalanmasını sağlıyor ve sağlamaya devam edecek. Son olarak bugün Sayın Vekillerimiz Cumhur ÜNAL ve Niyazi GÜNEŞ bey’in yayınladığı ortak basın açıklamasında Karabük’ümüze 1.187.820,00 TL ( Bir milyon yüzseksen yedi bin sekiz yüz yirmi lira) ödenek tahsis edildiği müjdesi verildi.

Yapılan açıklamada ;

“Aktarılan bu ödenek sayesinde ilimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarının acil ve önem arz eden konuları büyük ölçüde giderilmiş olacaktır. Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyoruz.
Bu vesile ile her konuda ilimizden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya ve emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.” denildi.

BASIN AÇIKLAMASI TAM METNİ

Karabük’ümüze 1 Milyon 187.820,00 TL Sağlık ödeneği tahsis edilmiştir. ‘’
‘’ Bu ödenekler ve yatırımlarımız ile birlikte, ilimizin sağlık alanında daha da iyi noktalara gelmesi için mücadelemiz devam etmektedir. ‘’

Karabük’ümüzün Sağlık alanındaki beklentilerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyor, çözümü noktasında ziyaret ve görüşmelerimizi hassasiyetle gerçekleştiriyoruz.
Ülkemizde sağlık alanında yaşanan büyük atılım ve gelişmeler, ilimizde de çok olumlu bir şekilde devam etmektedir. Güçlü bir sağlık altyapısının hem toplumsal hem de bireysel anlamda ihtiyaç duyduğumuz en temel unsur olduğunun bilinci ile hareket ederek, sağlık alanındaki ilgili yatırım ve ödeneklerin ilimize kazandırmanın ve sağlık altyapımızı güçlendirmenin gayreti ve mücadelesi içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aktarılan bu ödenek sayesinde ilimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarının acil ve önem arz eden konuları büyük ölçüde giderilmiş olacaktır. Karabük’ümüze hayırlı olmasını diliyoruz.
Bu vesile ile her konuda ilimizden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Sağlık Bakanımız Fahrettin KOCA’ya ve emek veren tüm bakanlık yetkililerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Tagged

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir