Perşembe, Nisan 30, 2026
Banner
Home Karabük Başkan Çetinkaya Engelliler Haftası dolayısı ile bir mesaj yayımladı

Başkan Çetinkaya Engelliler Haftası dolayısı ile bir mesaj yayımladı

by Erkan Börekçi
0 comments
Paylaş ;

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Engelli olmak kişinin tercihi değildir, bu sebeple birer engelli adayı olduğumuzu hatırlayarak engelli vatandaşlarımıza karşı her zaman düşünceli ve duyarlı olmalıyız diyen Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, çağdaş toplum anlayışının bir parçasıdır.

Kendilerine inanıldığı ve fırsat verildiği takdirde, engel tanımadan herkes kadar başarılı ve üretken olabildiklerini spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına kadar her alanda kanıtlamışlardır.

Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak ve onların günlük yaşam içinde rahatlıkla yerlerini alabilecek şartları oluşturmak bizlere düşen en büyük görevdir.

banner

Bu vesile ile Engelliler Haftası’nın, engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların her an yanında olan kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum” dedi.

You may also like

Leave a Comment

KarabukBulten – 2025 – All Right Reserved.